@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 認真問!我鐘意左個有男朋友既女仔

認真問!我鐘意左個有男朋友既女仔

最近我鐘意左個有男朋友既女仔
我在工作地方認識
大家識左1個月多d
我地關係應該唔算系朋友
我冇問過佢有冇男朋友,佢也冇講佢自己有男朋友
但係依2星期內大家對大家都有d行為同對語言上曖昧
有幾次我去行街遠處睇到佢收工佢男朋友送佢搭車
我睇到有2次佢地有抱住1齊,果陣我好灰
佢地同1間公司,佢男朋友返夜班,佢就返早班
不過佢應該知道我知道佢有男朋友
因為有幾次我撞正佢地上班期間1齊行來行去1齊去食飯
雖然撞正時佢地冇親密行為,不過佢應該估到我知道
但系佢仲繼續比d曖昧行為過
我想忘記佢,以經唔想咁多, 但係佢次次同我傾計sd信息,我都好開心
我依家以經控制唔到自己,仲越陷越深,我知道自己唔應該甘做
我覺得好煩 ,究竟佢想點
如果我要追佢,應該要點做,有咩方法

2011-5-16 09:30 lkk0302
千萬不要自陷情網,編織情絲。因為只是那位女孩子的一場遊戲。
為什麽呢?也許因為喜歡有人追求的虛榮感!
                     也許因為想証明她是萬人迷!
                      也許因為全是你自作多情!
將眼晴再睜大點,社交圈再擴大些,有更多的好女孩,等你發現去追求。
我也是認真的回答。

多謝你給我意見,我會再想想
請問仲有沒人可以再比多d意見我
需要認真的回答

2011-6-21 20:01 jeffpwhoong
坚决唔做第三者.. 因为己所不欲..勿施于人..

2011-7-12 12:22 科妮b
做第三者既結果只有2個~
一係失敗,可以簡單重新黎過
一係成功,但係唔知幾時要重新黎過
(可以一次比第三者成功,唔信無第二次)
當然決定都係你自己啦~

2011-7-12 15:22 sinta
我都覺得個女仔只係想証明自己的魅力
証明自己仲有市場
但唔代表佢唔鍾意佢男朋友
或者佢男朋友對佢唔好
個個女仔同你玩瞹眛只係自尊心作祟

頁: [1]