@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 分享隱世工廠區婚紗店 有本人試衫圖

分享隱世工廠區婚紗店 有本人試衫圖

我都係係討論區到見人SHARE比我既!

係間火炭工廠區婚紗店,星期日同男朋友同媽媽去咗睇,睇婚紗晚裝奶奶真係有好多驚喜!

本人極愛黑色的, 見到件黑色晚裝配紅色腰帶, 眼前一亮! 同佢地租左2件晚裝, 做左1件婚紗,

租500/1件, 無最低消費, 嘩~超好啦, 最唔LIKE買野成日要JOIN咩PLAN個D!  

我試左件婚紗,老公話好靚WO!因我地已經去過好多地方到睇, 唔係HARD SHARE就克口克面....

我媽就做左2條裙,收佢好平咋~因佢有個款係我媽指定要咁做, 問個幾間都收幾千, 係佢最老實!

老闆見我咁好傾, 就借埋個件男西裝比我老公WO..呵呵 :131:

原來一路服侍我地個個係老闆娘, 呵呵, 怪不得咁好服務啦~ 推介~  

同場聽佢講呢排有批婚紗因想轉款所以清價價500/件賣WOR., 仲有好多野買架~
呢間店唔係人地SHARE比我我都唔知, 因為佢位置真係幾難搵架~

唔想比人話我係到賣廣告, 我影左張我去試衫既相比大家睇下~~

呢件就係佢借比我既一件, 我幾LIKE灰灰沈沈的色

2013-9-6 16:18 anz54gi7
Your article very good ~

2013-9-9 09:09 trj78dio
感謝大大的無私分享!!!~感謝大大的無私分享!!!~

2013-9-25 14:37 kfdo786p
好的blog需要我們一起努力!

2013-9-27 13:41 fdko5578
謝謝您無私的分享.讓小弟受益良多.

2013-10-29 11:19 re45w1fd
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

頁: [1]