@KTzone » 校園 - 香港中學文憑 » 請數學強人幫下手..

2013-7-12 11:25 alvin4682
請數學強人幫下手..

我真係唔知點解我數學可以咁差,我miss曾經建議我叫我唔好考數學,考會計算,會計好,數學d人就會覺得ok….睇黎佢都放棄左我,我真係覺得數學係一堆好亂既符號,依家趁暑假想補救!求大家提供方法,感激不盡

2013-7-12 12:01 angel_li
你呢D真係要重點惡補,不過吾好灰心,數學真係要慢慢黎!

2013-7-12 13:17 Lenova_wong824
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-7-12 14:52 ben419419419
我之前係學斯補過數學,不過真係要慢慢黎,吾好有D心態諗住補幾堂就可以突飛猛進LO!加油呀,吾好放棄

2013-7-12 15:40 mary53242
嘩,吾為自己,都吾好衰比你個MISS睇LA,咁都得

2013-7-12 16:57 Qunnie_Fong3003
學斯我依家都補緊-.-我係補底班,1個MISS教我地4個人,可以問清楚D LO,,有心機D,千奇吾好去現XXX,你會後悔

2013-7-17 10:48 ansonkam228
學斯ok架試下啦!!!

2013-7-17 11:08 martinhau123
你個miss咁衰嘅.........

2013-7-25 18:19 hey_yeungyeung

2013-7-29 10:42 Lenova_wong824

2013-7-29 10:53 ben419419419
[quote]原帖由 [i]mary53242[/i] 於 2013-7-12 15:40 發表 [url=http://ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=31878957&ptid=2378357][img]http://ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
嘩,吾為自己,都吾好衰比你個MISS睇LA,咁都得 [/quote]

無錯!呢d miss真係唔掂

2013-7-29 11:28 alvin4682
感激不盡!我唔會衰比我miss睇架喇!

2013-8-15 15:00 leo_pang670
而家報得仲得唔得? 我都想補啊><

2013-8-15 15:55 gillian989

頁: [1]
查看完整版本: 請數學強人幫下手..