@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 有時d首飾,真系簡單好睇一樣俾人愛不惜手

2014-1-17 17:33 angel_li
有時d首飾,真系簡單好睇一樣俾人愛不惜手

結左婚都五年半了,雖然我同我老公一直都冇生過仔女(計劃中既事)

但系都相處得好恩愛-v-..佢周不時都同我去下旅行同送d野俾我,比D驚喜我

呢次到左新一年喇~記得佢上年年尾同我講,

已經諗唔到送咩比我,唯有傳統D送D關於馬既野黎應節

不過估唔到,原來系fake一下我既..但我都真系好鐘意呢隻~

佢話用兩個心型外環包著粒石,要俾我知道,佢最錫既就得我一個~

仲話過左年就真系會送隻馬仔既野俾我喎~真係比佢激死

2014-1-17 17:41 honeyxhoney2000
個設計幾有新鮮感,簡單得黎又可以表達到心意呀!

2014-1-17 17:47 leo_pang670
其實我覺得你戴緊果隻手鐲都好靚 = =

2014-1-17 18:06 ayumi_kwok
我都想我男友送D首飾俾我...可惜佢講過多幾個月先送喎~~sosad +_+

2014-1-17 18:11 Judy_fong320
其實我今年收過一隻馬仔既手機公仔..系應該買番D野黎應年喇 -@-

2014-1-17 18:22 Lenova_wong824
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-17 18:36 mary53242
我都同樓主你一樣,其實不生仔女,都可以同個佬好恩愛呀 ~ ~ ~

2014-1-18 14:43 ez23g4t5
很好奇..看看吧...謝謝大大的分享........

2014-1-20 10:13 kolea330
條鏈感覺幾幼身下...我有D擔心會不會好容易斷?

2014-1-20 10:43 Olivia020
其實有冇d咩野手飾,真系成隻馬咁呢!? 好想買番黎過過年睇下

2014-1-20 11:46 sham_yichang30
如果有更加大粒既石可以買就好了!

2014-1-20 12:19 tony903com
記得我上年送俾自己一隻金蛇,今年就冇咁多錢咧 ( 。⊿。)

2014-1-20 12:49 holis_hero333
[quote]原帖由 [i]tony903com[/i] 於 2014-1-20 12:19 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32481231&ptid=2508806][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
記得我上年送俾自己一隻金蛇,今年就冇咁多錢咧 ( 。⊿。) [/quote]

哈哈.我相反啊,今年就買左個蛇首飾.上年就真系冇買個咧:36:

2014-1-20 13:23 oscar556556
我同我老公一齊左十幾年,都收過幾次首飾,我最鐘意果個,同你呢個都有d似,都系心型既

2014-1-20 15:12 s4d8e7w8
感謝大大的無私分享!!!~感謝大大的無私分享!!!~

2014-1-20 15:26 leptop694
有時候,一齊左咁耐,真系要有d紀念信物既!

2014-1-23 15:47 j4t8s6f2
不回應  還算是人嗎    感謝大大無私的奉獻

2014-1-27 16:57 bv6r55f4
要持續更新下去喲!!祝你有個愉快心情

2014-2-11 14:50 f89gh6t5
欣賞你的作品是我最近生活的動力~

2014-2-14 15:39 fg4r7t4h
欣賞你的作品是我最近生活的動力

頁: [1] 2 3