@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 最近想結婚既新郎新娘黎睇下呀! 我有好推介俾你地睇下

2014-2-5 17:51 helen4884
最近想結婚既新郎新娘黎睇下呀! 我有好推介俾你地睇下

我自己有親戚系譽宴果邊做既.原來呢.佢同我講系呢個月,灣仔果度有個婚紗展

而譽宴果邊都有參加,至於呢,系果個婚紗展之前去報名.會有特別同神祕既over架!

仲有呢.如果圍數愈多.相對既優惠都會愈多添!

尢其是啊,每日頭10個報名既,仲可以有埋額外既特別獎賞喎~~

我就系度偷偷地咁講喇! 真系有興趣既,不如果幾日去灣仔睇下喇!

不過.報名就真系要系呢個婚紗展之前.先有咁多優惠架~嘻嘻~~

婚紗展 [url]http://www.wedding-show.com.hk/VWE14/exhibitor.html[/url]  (M01 - M04 )

2014-2-5 18:02 martinhau123
一個集團用4個攤位? 幾犀利喎~

2014-2-5 18:11 tony903com
有冇D咩報名費要俾架?..希望都系可以平平地啦!!

2014-2-5 18:18 honeyxhoney2000
多謝喎.最岩呢D我同我未婚妻搵緊既人用,THX!

2014-2-5 18:27 holis_hero333
嗯~灣仔,唔錯,我反正都住系港島區,幾近。。

2014-2-5 18:39 hey_yeungyeung
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-6 12:59 leptop694
灣仔既話,即系會展吧!

2014-2-6 16:16 lionking852
我對里面既一D攝影攤位大興趣一D,因為多國外公司既樣

2014-2-6 17:49 sham_yichang30
頭十就可以有特別優惠獎品? 都算幾有吸引下.反正婚宴呢樣野.應該唔太多人報姐!

2014-2-7 16:41 bob33033
呢D消息邊度黎既? 系靠唔靠譜既?

2014-2-10 10:40 Judy_fong320
我對好多間都幾有意思,如果佢地多D自我介紹就好了。。

2014-2-11 12:38 evelyn804
具體系匯展邊幾層搞架?

2014-2-11 14:49 f89gh6t5
感謝大大的無私分享!!!~感謝大大的無私分享!!!~

2014-2-13 10:23 leo_pang670
擺得4個攤位,應該都系大集團啦~ 雖然呢個其實我沒點樣聽過下。。

2014-2-14 14:34 fg4r7t4h
感謝大大分享喔謝謝囉

2014-2-14 16:41 fg4r7t4h
分享得不錯喔 ~一定常給你支持...GOOD!

2014-2-27 14:32 q7e7r8f4
幫你推一下喔~期待你的下一個更新

2014-3-5 16:56 a4f5v1g4
來給你加油打氣!!!

2014-3-6 15:41 b1h4d1g5
很用心的blog~很喜歡~願您一切順心

2014-3-11 15:35 df54gd5s
感謝你的分享 好可愛

頁: [1] 2