@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 唔知點好...

2007-11-6 15:42 fai001
我識左個女仔都有半年咖啦..初初個時..都無咩野..大家會有傾有講...而且咩都會同我講咖..個個女仔...甘到後尾佢同佢男朋友散左..甘咪安慰下佢咯...甘大家朋友唔想佢甘低落都好正常...岩唔岩先...甘可以接觸多左啦...我發覺個女仔都唔錯嘅..
甘我咪諗住追佢咯...甘追左一排...有一晚...佢突然間問我...系唔系中意佢...我咪直接講咯..甘答左佢之後...佢就一直都音訊全無...
可唔可以教下我...或者講俾我G點解會甘@@

2007-11-11 10:46 king_chu
嘩...- -"

2007-11-26 11:28 i553041
[quote]Originally posted by [i]fai001[/i] at 2007-11-6 03:42 PM:
我識左個女仔都有半年咖啦..初初個時..都無咩野..大家會有傾有講...而且咩都會同我講咖..個個女仔...甘到後尾佢同佢男朋友散左..甘咪安慰下佢咯...甘大家朋友唔想佢甘低落都好正常...岩唔岩先...甘可以接觸多左啦 ... [/quote]
「音訊全無」係咩意思?你打電話比佢唔聽電話?或者你連搵都搵唔到佢?

2007-11-29 14:41 fai001
揾都揾唔到佢咯...好慘...好突然...

2007-11-30 08:27 i553041
[quote]Originally posted by [i]fai001[/i] at 2007-11-29 02:41 PM:
揾都揾唔到佢咯...好慘...好突然... [/quote]
又真係幾突然喎,不過好明顯係佢接受唔到你啦,唔知果個女仔係為咩事同男朋友分手,如果係痛苦果隻...咁你無論天時地利人和都唔適宜去追佢住!

算啦,天下何處無芳草呢!

2007-11-30 15:28 fai001
無計啦.....其實...做唔成情侶都可以做朋友JE...唔使講...完全避開曬...連朋友都無得做..唔覺得可惜咩..識到一個可以傾心事嘅朋友唔容易咖..你話系唔系先

2007-11-30 17:04 i553041
[quote]Originally posted by [i]fai001[/i] at 2007-11-30 03:28 PM:
無計啦.....其實...做唔成情侶都可以做朋友JE...唔使講...完全避開曬...連朋友都無得做..唔覺得可惜咩..識到一個可以傾心事嘅朋友唔容易咖..你話系唔系先 [/quote]
其實而家香港地,每人一部手機,我真係唔明點解你話搵唔到佢,唔通你唔知佢手機號碼?或者佢因為想避你,連手機號碼都改埋?

2007-12-4 14:14 fai001
[quote]Originally posted by [i]i553041[/i] at 2007-11-30 05:04 PM:
其實而家香港地,每人一部手機,我真係唔明點解你話搵唔到佢,唔通你唔知佢手機號碼?或者佢因為想避你,連手機號碼都改埋? [/quote]
接唔通....可能俾佢調左拒接...

2007-12-4 14:19 i553041
[quote]Originally posted by [i]fai001[/i] at 2007-12-4 02:14 PM:
接唔通....可能俾佢調左拒接... [/quote]
唔使咁無心機,香港大把女仔,一時o既得失唔算乜丫!

2007-12-5 09:47 fai001
[quote]Originally posted by [i]i553041[/i] at 2007-12-4 02:19 PM:
唔使咁無心機,香港大把女仔,一時o既得失唔算乜丫! [/quote]
算啦...我都好心淡...LU....唔緊要...隨緣啦:44:

2007-12-11 15:05 fai001
[quote]Originally posted by [i]vivi.cutie[/i] at 2007-12-11 02:27 PM:
點為止音訊全無呀? 搵唔到佢咩? 佢人間蒸發呀?

不如入黎[url=http://202.45.131.218/hk/Services/Post_Detail.page/dating_and_friendship/Seeking_Relationship/?PostID=149644]我個Blog[/url]留言一齊傾0下0 ... [/quote]

睇黎...好似你都有甘上下嘅問題喔..

2007-12-11 15:13 fai001
[quote]Originally posted by [i]vivi.cutie[/i] at 2007-12-11 02:27 PM:
點為止音訊全無呀? 搵唔到佢咩? 佢人間蒸發呀?

不如入黎[url=http://202.45.131.218/hk/Services/Post_Detail.page/dating_and_friendship/Seeking_Relationship/?PostID=149644]我個Blog[/url]留言一齊傾0下0 ... [/quote]
我遊左入去..不過你地講野講到嗌交甘...:50:

頁: [1]
查看完整版本: 唔知點好...