@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » tell me why? 請幫幫忙

2007-12-12 21:26 siufatsheep
我同男朋友分開已經一年半, 兩個月前他告訴我結婚, 娶既人是北京人, 那時候, 我知道了我真係要放棄他...
他下星期會返hk工作, 由於自住的居所出租了, 現在尋找緊居所, 竟然叫我租屋比佢住, 住我隔離, 無野嘛!天呀! 他為什麼要這樣做呢? 全港有那麼多屋, 為何要搬來我附近, 他...有無想過我感受架! 我同他分手的原因是他有了第三者, 我放棄, 因為他, 我唔開心左成年, 剛剛放得底他, 他又這樣考驗我, 為何呢? 究竟有無想過我感受, 我痛苦左成年幾,仲話叫我出來食飯, (還要跟他老婆一起食飯!) 究竟想我點呢? 我雖然原諒他的錯, 我大方, 不代表我沒事, 放過我吧!
有點兒氣憤是, 他說: {其實我老婆同你一樣都係好好人架!好多野都好似架!)已經唔係第一次咁講, 結婚前後都係咁講, 咁即係點呀! 如果他真係覺得我好, 點解又要....激死我啦!

2007-12-13 13:37 i553041
[quote]Originally posted by [i]siufatsheep[/i] at 2007-12-12 09:26 PM:
我同男朋友分開已經一年半, 兩個月前他告訴我結婚, 娶既人是北京人, 那時候, 我知道了我真係要放棄他...
他下星期會返hk工作, 由於自住的居所出租了, 現在尋找緊居所, 竟然叫我租屋比佢住, 住我隔離, 無野嘛!天呀 ... [/quote]
如果唔想見到佢,唯有同佢講清楚,無第二條路行了,你話隔離果個地方租左比第二個咪得囉!

佢既然唔理你感受,你又何必同佢客氣?

2007-12-18 00:12 日日都開心
唔好理佢拉!~~~~~最好就

2007-12-19 15:40 pengyang
不要理他!
也許他想暗示你...
也許他不甘心當初分手
所以這次特地氣你!

頁: [1]
查看完整版本: tell me why? 請幫幫忙